Doorzoek de website

Project greenhouse

project greenhouseGlastuinbouw

GlastuinbouwLed Spectra Unit special lll

Led Spectra Unit special lll

LED Spectra Unit special ll

LED Spectra Unit Special II

LFG spectrabox pro II

LFG spectrabox pro II

LED Spectra Unit special

LED Spectra Unit special

LED Spectra Unit classic

LED Spectra Unit classic

LED Spectra Unit power

LED Spectra Unit power

LFG spectrabox pro

LFG spectrabox the original

certificatie

EUROPESE REGISTRATIE LED Spectra unit & LFG spectrabox

Dutch Green growlights heeft zowel de de LED Spectra Unit als de LFG spectrabox en hun unieke led plan Europees gecertificeerd en laten registreren. U herkent de originele Led Spectra Unit aan het geregistreerde nummer: 008413932 en de LFG spectrabox aan het geregistreerde nummer 009171125, vermeld op het label aan de achterzijde van de unit. De LED Spectra Unit en de LFG spectrabox zijn beide voorzien van van het CE keurmerk

IMMITATIE

Helaas worden regelmatig kwekers gedupeerd door oplichters die beweren de LED Spectra Unit of LFG spectrabox te verkopen of deze voor Dutch Green growlights te produceren en of copieren een gelijkuitziend label. De originele LED Spectra Unit is uitsluitend verkrijgbaar via onze geselecteerde verkoop punten. Kijk op de “imitatie pagina” voor een overzicht van Leveranciers van imitatie units. Kijk hier om te zien hoe u een echte unit kunt herkennen.

PRODUCTIE

Alle led producten van Dutch Green growlights worden handmatig geproduceerd. Al onze producten zijn op voorraad. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een product is uitverkocht dan zal de levertijd 14 werkdagen zijn. Dit omdat het product handmatig en conform de eisen van Dutch Green growlights geproduceerd wordt. Er een kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd om vervolgens per luchtvracht getransporteerd te worden. Dutch Green growlights laat haar producten in China produceren. Deze fabriek is een onderdeel van de grootste multinational van China. In onze producten worden eigen ontwikkelde hoogwaardige led van Amerikaanse makelarij verwerkt in ons unieke led plan.